Elektra

Elektra

Elektra

Du kender måske allerede fortællingen om Elektra Natchios, fra Marvels tegneserier. Man så hende første gang, i tegneserien om Daredevil i 1981, hvor disse to har et godt øje til hinanden. Den smukke Elektra, er af græsk afstamning og hun er en meget dygtig lejemorder. Hendes varemærke er hendes skønhed og ikke mindst hendes Sai våben, som hun ikke er bange for at bruge.

Spillets indstillinger

Spillet har 5 roterende hjul, 3 rækker og 20 gevinstlinjer.

Før du starter med at spinne hjulene, har du mulighed for at indstille på både antallet af aktive gevinstlinjer, møntværdien og indsats pr. linje. Der er i alt 20 gevinstlinjer og du vælger selv om du vil spille på alle 20, eller færre. Jo flere du aktiverer, jo større er din chance for at ramme vinderkombinationer. Møntværdien er den værdi én mønt har i reelle penge. Du kan vælge mellem 8 forskellige møntværdier. Jo højere en møntværdi du vælger, jo større bliver dine gevinster. Indsats pr. linje afhænger af møntværdien. Jo højere du sætter den, jo mere kan du satse pr. linje. Der er 10 niveauer du kan vælge i mellem. Når du er færdig med at justere på indstillingerne, kan du sætte spillet på autoplay, hvis du altså ønsker det. Hjulene kan spinne automatisk i op til 99 spin og du kan stoppe autoplay når du vil.

Hvis du ikke gider justere på en alle indstillingerne, men ønsker at satse maksimum, kan du blot trykke på ”max bet”. Så spinner hjulene automatisk, med den højeste indsats muligt.

Spillets features

Slotmaskinen har en masse sjove features, som gør spillet endnu sjovere. Der er både wilds, scatters, Gratis Spins og muligheden for at vinde en kæmpe progressiv Jackpot.

Spillets wild er Elektra og hun kan forekomme på hjul 2,3 og 4. Hun kan erstatte alle symboler, på nær scatteren og dermed hjælpe dig med at få flere vinderkombinationer og dermed flere gevinster. I bonusrunden, hvor du spiller Gratis Spins, vil spillets wild blive til et ”expanding wild”, hvilket betyder at det vil udvide sig på hjulene og dermed give flere vinderkombinationer.

Symbolet med Sai våbnet er spillets scatter. Dette symbol er et af de bedste du kan ramme. Får du 3 eller flere scattersymboler på en aktiv gevinstlinje, aktiverer du nemlig spillets bonusrunde. I bonusrunden har du mulighed for at vinde store gevinster.

Hvis du er så heldig at aktivere bonusrunden, med 3 eller flere scatters, skal du vælge et våben. Du kan vælge mellem Sai våben, som giver 10 Gratis Spins, kastestjernen som giver 14 Gratis Spins og en multiplikator på 2, eller armbrøsten som giver 7 Gratis Spins og en multiplikator på 4. Når du så har valgt våben og spinner hjulene, vil det våben du har valgt, erstatte de 2 andre våben-symboler, som du ikke har valgt. Og Elektra bliver et expanding wild. Mens du spiller kan du hele tiden holde øje med hvor mange Gratis Spins du har tilbage, ved at kigge på tallet øverst i venstre hjørne. Våbensymbolerne giver stadig samme gevinst, som de ville i hovedspillet, hvorfor Sai våbene vil give bedst gevinst. Dog får du en multiplikator, når du vælger de andre våben, hvorfor det også giver gode gevinster at vælge disse.

Den progressive Jackpot er en af de bedste grunde til at spille denne maskine. Ligesom alle andre Marvel-spil, er Elektra knyttet til 4 progressive Jackpots. Der er Power, Extra Power, Super Power og Ultimate Power. Det er helt tilfældigt hvornår disse 4 progressive Jackpots bliver aktiveret og de kan blive aktiveret uanset størrelsen på din indsats. Men jo mere du satser, jo større er din chance for at vinde en af dem. Aktiverer du Jackpotspillet, er du garanteret en gevinst, uanset hvad. I Jackpotspillet er der 20 felter, som gemmer på symboler for de 4 Jackpots. Det Jackpot-symbol du finder 3 gange, er den Jackpot du vinder.

Spillets visuelle features

Spillets grafik, sammenholdt med musikken og lydeffekterne, gør at man rigtig kan leve sig ind i temaet om superheltinden. Symbolerne er helt som man kunne forvente af sådan en slotmaskine, med Elektra, våben og de højeste spillekort. Spillets mørke farver er ydermere med til at underbygge Elektras univers.
Slotmaskinen er ret simpel og ukompliceret, hvilket betyder at den ikke indeholder en masse forstyrrende indslag.

Konklusion

Slotmaskinen handler om den smukke Elektra Natchios, fra Marvels tegneserier. Hun er en meget dygtig lejemorder, med skønhed og dødlighed som hendes bedste varemærke.

Inden du går i gang med at spille, kan du indstille på både antallet af aktive gevinstlinjer, møntværdi og indsats pr. linje. Det betyder at det er helt op til dig, om du vil satse stort eller småt. Men som med så meget andet, betyder en større satsning også muligheden for en større gevinst!

Du kan vælge at sætte spillet på autoplay og du kan også trykke på ”max bet” hvorefter hjulene spinner med størst mulige indsats.

Elektra har en masse spændende features, som gør spillet endnu mere interessant. Der er wilds, scatters, Gratis Spins og muligheden for at vinde en kæmpe progressiv Jackpot.

Elektra er spillets wild og hun kan forekomme på hjul 2,3 og 4. Hun kan erstatte alle symboler, på nær scatteren og dermed øge chancen for at du rammer flere vinderkombinationer. Sai våbnet er spillets scatter og rammer du 3 eller flere, aktiverer du spillets bonusrunde.

I bonusrunden skal du vælge ét våben og du kan vælge mellem Sai våben, som giver 10 Gratis Spins, kastestjernen som giver 14 Gratis Spins og en multiplikator på 2, eller armbrøsten som giver 7 Gratis Spins og en multiplikator på 4. Når hjulene spinner, vil det våben du har valgt, erstatte de 2 andre våben-symboler, som du ikke har valgt og Elektra bliver et expanding wild.

I Elektra har du muligheden for at vinde den progressive Jackpot. Ligesom alle andre Marvel-spil, er Elektra tilknyttet 4 progressive Jackpots. Det er tilfældigt hvornår Jackpotten bliver aktiveret, men jo mere du satser, jo større er din chance for at vinde. Får du aktiverer Jackpotspillet, er du garanteret en gevinst, hvilket er en kæmpe lettelse.

Grafikken sammenholdt med spillets musik og lyde, underbygger virkelig temaet om superheltinden. Symbolerne gemmer ikke på nogle overraskelser og er helt som man kunne forvente af sådan en slotmaskine.

Spillet er ukompliceret og derfor indeholder den heller ikke en masse forstyrrende indslag, hvilket er et kæmpe plus, hvis man er til simple slotmaskiner.

Så er du til Marvel, progressive Jackpots og en simpel slotmaskine, er Elektra lige noget for dig!