Lucky Lady Charms

Lucky Lady Charms

Lucky Lady Charms – Kan du charme den store gevinst frem?

Nu kan du finde ud af, om du kan charmere the lady, og se om det er dig, der er heldig at vinde. Lucky Lady Charms er en video spillemaskine. Hvis du vil vide hvordan du charmer denne Lady, så kan du læse med her, og se om du måske kan være den heldige vinder.

Denne spillemaskine har fem hjul og 9 gevinstlinjer (10 i Deluxe versionen ) , du bestemmer selv, hvor meget du vil sætte dit bet på. Det kan være alt mellem 10 – 400 kr. Afhængig af hvor heldig du føler dig. Du vinder ved, at have de same symboler på samme gevinstlinje. For at vinde, skal du i denne spillemaskine kigge efter symboler som : krystalkugle, hestesko, fire-kløver og mariehøne, det mest indbringende symbol er selvfølgelig the lady Luck hende selv. Udover disse symboler der er i sand overensstemmelse med temaet, finder du også de normale slotmaskine symboler som es, konge, dronning, bonde, 10 og 9.

Lucky Lady Charms har også et Wild symbol og et Scatter symbol. Hvis du satser på, at gå efter disse, så skal du holde øje med The lady og krystalkuglen. Hvis du får the lady, Wild symbolet 5 gange, vil hun belønne dig med en gevinst på hele 9000 kredit. Wild symbolet kan ligesom i andre slotmaskiner, også stå i stedet for andre symboler, og hermed hjælpe dig med at få de bedste vinderkombinationer som muligt. Hun er da noget af en lady with Luck.

Du kan også føle dig mere heldig med krystalkuglen, og det er heller ikke helt dårlig. Hvis du får krystalkuglen 3 eller flere gange, så vil den udløse 15 gratis spin, og de kan endda blive tredoblet, hvis du er rigtig heldig. Hvis du ikke synes, at det hverken er krystalkuglen eller the lady, du skal kaste dit held efter, så skal du ikke lede længe. Denne slotmaskine har nemlig også mulighed for, at udbetale dig 800 kredit, hvis du får 5 firekløver.

Heldet stopper ikke endnu, Lucky Lady charms har også en gamble feature. Her kan du fordoble din gevinst. Det eneste du skal gøre er, at gætte hvilken farve, det gemte kort har, er det sort eller er det rødt.

Visuelle features

Lucky lady Charms har nogle rigtig fine visuelle features. Når du spiller, bliver du overrasket med fine røde stjerne der glimter og musik, der passer til stemningen. Udover dette så er der også en anden rigtig fin detalje. Hver gang du lander på en krystalkugle eller the lady så bevæger animationerne sig, i takt med musikken.

Konklusion

Lucky Lady Charms er til dig, som godt kan lide, at der er gjort noget ekstra ud af det. Der er rigtig mange fine detaljer i dette spil. Det gælder både i de visuelle features, men bestemt også i selve spillet. Wild og Scatter symbolet giver dig mange gode chancer for at vinde. Så hvis du føler du har dit Lady Luck med dig i dag, så skal du gå ind og spille på denne spillemaskine. Det kan være du charmer den store gevinst ud af hende.