X&O

X&O online scratch card game – skrab dig frem til jackpotten på 2000 kr.

X&O scratch game bringer bardommen tilbage til virkeligheden. Det er NeoGames der har lanceret dette spil, og det er blevet rigtig populært. Det er faktisk blevet så populært, at det er i ” Most Popular ” kategori af scratch cards. Så læs med her, for at finde ud af, hvordan du spiler dette populære scratch card game.

Spillet har to symboler, et X og et O, disse symboler er sat sammen med en sommerfugl og en mariehøne. Layoutet i spillet, er meget enkelt, og lidt barnligt, men det gør ikke det store, for det bringer bare bardommen frem.

Prisen på spillet ligger mellem 50 kr. Og 200 kr. Jackpotten kan komme op på hele 2000 kr. Scratch spillet fungerer som et 3 x 3 kort med 9 firkanter. Du kan spille på følgende måde. Du vælger det beløb, du ønsker at spille for, og herefter trykker du ”play”. Herefter kan du skrabe 9 firkanter, for at synliggøre symbolerne. Her er det selvfølgelig X´er og O´er du skal skrabe dig frem til. Når du vælger at trykke på ”play”, kan du vælge, at skrabe alle felter på en gang, eller spille på autoplay.

Hvis du får tre identiske symboler på f.eks. den vandrette linje, så har du vundet. X&O spillet giver dig en fair chance for at vinde. Spillet 3 x 3 spilleflader er markeret med det beløb, som dit bet vil blive multipliceret med, hvis du er så heldig, at få de rigtige symboler, på den gældende linje. Den lodrette linje, den nederste, den midterste og de øverste linjer giver 1 – 5 gange det bet du har spillet for, for at vinde. Dette er de laveste odds, du kan få igen, hvis du skal gå efter, at få ganget dit bet højere op, skal du gå efter gevinster på disse linjer. Det er nemlig den vandrette, den første linje på den venstre side. Den anden linje i midten og den tredje linje i venstre side. Hvis du får samme symboler, på disse sidder, vil dit bet blive ganget med 10,20 og 100. Du kan dog få ganget dit bet med op til 1000 gange, hvis du får samme symboler diagonalt, dette kommer dog an, på hvilke symboler du får.

Visuelle Features.

Layoutet i X&O online scratch card game, kan være en smule barnligt. Det gør dog ikke det store, for det bringer bare nostalgi frem fra barndommen. Udover det er det et meget simpelt spil, men det formår alligevel at skabe noget spænding.

Konklusion

X&O skaber noget spænding, selvom det visuelle i spillet fremstår noget barnligt. Vinder mulighederne er forholdsvis gode, men det hele bygger på held. Du kan selvfølgelig altid forøge dine chancer for, at vinde mere, ved at vælge, at spille for flere penge. Alligevel formår X&O at skabe nogle gode multipler chancer, der gør, at du næsten altid har mulighed for at vinde et mindre beløb.